Sommer i de danske havne omkring Fyn

Den sidste uges tid har stået i sejladsens tegn. Flere havne: Middelfart, Bogense og Ærøskøbing er blevet besøgt til overnatning og brug af deres lokale havne faciliteter. Men må sige, selv med min ringe viden på dette område, at de faciliteter som wc/bad, strøm og ikke mindst frisk ferskvand. Er under al kritik, alle steder betaler man omkring 200 kr eller mere. Så forventer man også,at de basale ting er på plads i havnen. Det er de ikke, hvis det havde været en camping plads, tror jeg ikke den havde haft mange sæsoner forude med kunder. Derfor undres jeg over, at de mange sejlere ikke stiller større krav til de havne som de besøger. Havnene har en god indtægt og sejlere anbefaler disse til andre ligesindede. Så kære havne og kommuner omkring Fyn i må ud og besigtige jeres havne og se om i syntes det er i orden. Hvis man sætter to gynger op og lægger kedelige små sten som belægning langs havnebroerne, er det bestemt ikke godt nok. God sommer derude.